Despre Noi

Despre Noi

Pink Studio nu este inca un alt studio de videochat, ci studio-ul care iti poate schimba viata.

Echipa noastra este formata din cei mai buni specialisti, de la cei care se ocupa de intretinerea serverelor, pana la receptioniste, make-up artisti care au grija ca modelele sa aiba un look impecabil, traineri, etc. Avem peste 10 ani de experienta in domeniul videochat-ului, timp in care am format sute de modele de videochat de top. Totodata oferim un venit minim garantat de 1000$ tuturor modelelor care ne trec pragul, ca o confirmare a faptului ca suntem increzatori in programul nostru de training.


Alaturi de echipa noastra vei ajunge sa cunosti cea mai buna versiune a ta, pentru ca misiunea noastra este performanta ta. Te vom invata trucurile, strategiile de care ai nevoie ca sa excelezi ca model si sa ai castigurile mult dorite. Mai mult, iti vom destainui din secretele modelelor cu cele mai multe reusite si cele mai mari incasari. 

Increderea si siguranta modelelor noastre sunt cele mai importante. Majoritatea modelelor isi doresc sa castige sume mari de bani, sa aiba un program flexibil si sa primeasca banii cat mai repede. Pink Studio vine in intampinarea acestor dorinte si ofera cel mai bun training din domeniu, un program flexibil, cu posibilitatea unui job part-time, cat si plata la 2 saptamani.


La Pink Studio ai parte de numeroase avantaje si satisfactii profesionale, dar si personale. Totul
este 100% legal, suntem corecti si transparenti in ceea ce priveste castigurile tale si iti poti verifica in orice secunda incasarile.
Esti pregatita sa te simti ca o vedeta in fiecare zi? Ca model online vei fi tot timpul in lumina reflectoarelor, vei lucra intr un mediu luxos si elegant, vei beneficia de cea mai buna aparatura, make-up profesionist, sedinte foto-video, cursuri de limba engleza. Noi ne vom ocupa zilnic de imaginea si de cresterea performantelor tale. Fii curajoasa, profita de fiecare oportunitate si bucura-te de privilegii! 

Alatura-te echipei Pink Studio! Iti garantam ca prin profesionalism, dedicare si rabdare rezultatele tale ca model de videochat nu vor intarzia sa apara. Cu cat esti mai implicata si increzatoare in propriile tale atuuri, cu atat incasarile tale vor creste, la fel si bonusurile de performanta pe care le oferim.

Devino model Pink Studio

Chiar daca nu ai experienta in videochat, importanta este atitudinea pozitiva si motivatia. De restul ne vom ocupa noi! Fie ca esti o persoana introvertita sau extrovertita, programul nostru de training te va ajuta sa-ti gasesti propriul stil si drum in acest domeniu.

Completeaza formularul de mai jos si hai sa ne cunoastem la un interviu!

    × Hai sa vorbim